Diff Digital

Diensten

Hosting

Diff biedt 3 verschillende hostingpakketten aan om je webhosting te verzorgen. De kost van de configuratie van de hosting is volledig gratis. Je kan bij ons terecht voor het aankopen van een domein of je kan ook een verhuiscode meegeven van een aangekocht domein.

Packages

ROOKIE
v.a. € 0,95 p/m
2GB webruimte (SSD)
SSL-certificaten (HTTPS)
1 FTP-account
1GB Werkgeheugen
1 vCPU's
1 MySQL Database
Dagelijkse backups
Gratis configuratie
bestellen
MIDDLEMAN
v.a. € 3,96 p/m
6GB webruimte
SSL-certificaten (HTTPS)
5 FTP-accounts
3GB Werkgeheugen
3 vCPU's
3 MySQL Databases
Maandelijkse controle & dagelijkse backups
Gratis configuratie
bestellen
NINJA
v.a. € 6,36 p/m
Onbeperkte webruimte (SSD)
SSL-certificaten (HTTPS)
Ongelimiteerd aantal FTP-accounts
6GB Werkgeheugen
6 vCPU's
6 MySQL Databases
24/7 support
Gratis configuratie
bestellen

Domeinregistratie

Een domein registreren via Diff is eenvoudig! Domeinregistratie is binnenkort beschikbaar! Contacteer ons via e-mail, telefoon of via het contactformulier.

domeinnaam registreren

Development

Web Development

Diff maakt een voor jou perfecte website, aangepast naar jouw wensen. Dit kan een Wordpress zijn of een op maat gemaakte website met eigen controlepaneel om zelf zaken aan te passen.
Wij werken aan de hand van best practices op gebied van webontwikkeling, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Naast het creëren van websites kunnen wij ook je websites troubleshooten op potentiĆ«le oorzaken voor een trage laadsnelheid.

Hierbij kijken we naar de opbouw van de website (en uitgevoerde database-queries) en bijhorende bestanden om ze configureren voor optimale snelheid (en caching indien beschikbaar).

 • Mobile-first ontwerp (responsief)
 • Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn eerste prioriteit
 • Implementatie van social media
 • Configuratie van Google Analytics & Tag Manager

Gebruikte technologieën: html, css, php, es6, laravel, react

Mobile Development

Is een website niet genoeg maar heb je nood aan een een (native) mobiele applicatie? Dan kunnen wij je wellicht helpen! Diff heeft ervaring met React Native & Android (Java of Kotlin). Hierbij richten we ons op offline bruikbaarheid (indien mogelijk) en een verfijnde gebruikerservaring.

 • Gebruiksvriendelijk design
 • Android & iOS
 • Offline-first aanpak
 • Schaalbaar

Gebruikte technologieën: react-native, firebase, android (kotlin/java), ios (swift), sqlite

Server Development

Ook op gebied van system en server development kan Diff je van dienst zijn. We richten ons ook op servers die bv. nood hebben aan monitoring software met behulp van Icinga, Elastic-stack & Grafana. Via software zoals Grafana kan al je data uitgelezen en geanalyseerd worden, een al dan niet geautomatiseerd proces.

Bij servers die een magento-website draaien, is het belangrijk om de SUPEE security patches voor jouw magento-installatie in het oog te houden en te updaten waar nodig. Wil je je hier niet aan wagen dan zijn wij perfect in staat om dit voor jou te regelen.

Wanneer er nood is aan het instellen van cache-modules zoals Zend OpCache of Redis kan je ook steeds rekenen op onze expertise, wij staan open voor elke uitdaging!

 • Grafana/Icinga monitoring
 • Configuratie OpCache, Redis caching
 • Analyse van data
 • Magento patching

Gebruikte technologieën: grafana, python, elasticsearch, icinga, apache, magento patching, opcache, redis, perl

Design

Huisstijl / Branding

Heb je nood aan een frisse en moderne huisstijl? Dan kan je bij Diff terecht! In de huisstijl zit: logo, visitekaartjes & offerte/factuurtemplates (in gekozen formaat: web en/of print) en een bijhorende vormstrategie. Dit document is een stijlgids voor intern gebruik. Naast de huisstijl kunnen wij voor jou ook flyers, productfiches, productafbeeldingen etc. ontwerpen.

Web Design

Wij verzorgen jouw website, van denkfase tot uiteindelijke publicatie! Een eerste fase is het ontdekken van het doel van je website en op basis daarvan het uitdenken van een ontwerp. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met de ontwikkeling van je website.

Print & Graphic Design

Van visitekaartjes en flyers tot piekfijne logo's, Diff kan zeker voor jou wat betekenen! Kijk gerust in ons portfolio en vraag online een gratis offerte aan!

Marketing

Nood aan een gespecialiseerde marketingoplossing voor jouw bedrijf? Diff heeft ervaring met Google AdWords, AdMob en analysetools zoals Google Analytics & Search Console, Hotjar en Facebook Ads. Contacteer ons voor een gratis marketingfiche met gericht advies, kostenanalyse & offerte.

Enkele trefwoorden: Google Analytics, Search Console, AdWords, AdMob, advertenties, Hotjar, SEO, social media marketing & SEM

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Je kan simpelweg online een offerte aanvragen via het contactformulier.

gratis offerte aanvragen