Diff Digital

Portfolio

Hier kan je een blik werpen op onze realisaties. Ze zijn gegroepeerd per categorie. Je kan ze ook in detail bekijken.

Maxed Guardian

De site is opgebouwd als een infographic die gebruikers wat meer info geeft. Verder geeft deze toegang tot beta-testing door middel van een contactformulier.

WVM Translations

WVM Translations had al een eigen site maar die was nog niet op punt gesteld. De puntjes werden door Diff Digital op de i gezet in samenwerking met Wesley.

Emberschool

Het online leerplatform van Jeffrey Biles had nood aan aantrekkelijke graphics als thumbnail voor zijn videos.

Bomen Nico

Bomen Nico is een zelfstandige tuinman die nood had aan een overzichtelijke site. De site bevat afgewerkte opdrachten en zijn contactinfo met formulier.

Add One

Add One is een Duitse "a capella" groep die vooral nieuws en liedjes wil delen. Daarom is de site voorzien van een SoundCloud, Facebook en Instagram feed.

Yin Products

Deze site is ontworpen als een webshop met Chinese geneeskundige projecten. De webshop bestaat uit een Wordpress-installatie in combinatie met WooCommerce.

Burgemeestershof

Het Burgemeestershof bestaat uit een B&B, feestzaal en open binnenkoer. Deze vierkantshoeve oogt licht en ruim. Net dit gevoel moest overgebracht worden op hun website.

Four de Cony

Deze Franse B&B werd dit jaar geopend en had nood aan een uitnodigende website. Naast de website werd ook het boekingssysteem door ons verzorgd.

Social Media Counter

SMC is een online bedrijf die offline tellers verkopen van Instagram en Facebook volgers. De voorheen bestaande website was onafgewerkt waardoor de verkoop ook daalde.

Logical Increments

Dit tech nieuwskanaal maakt online videos met pc builds. Diff maakte voor hen overzichtelijke graphics die ze konden gebruiken in hun videos.

Iconset Brilliant

Voor een Franse ontwikkelaar van mobiele applicaties werd een unieke iconset gecreëerd voor gebruik binnen de applicatie.

Allied Scientific

De samenwerking met Allied Scientific uit Australië was een langdurige opgave. De ontwerpen gaan van logo's tot pop-up banners.

Wim Heroz

Voor de huis DJ van feestzaal 't Zavelhof werden verschillende logo's en stickers ontworpen voor marketing.

John Sinclair Seeds

Een unieke website die bezoekers meer inzicht geeft in de verschillende soorten cannabis-zaden die verkocht worden door John Sinclair (met links naar webshops).

Young Audio

Dit platform biedt een alternatief sociaal medium voor beginnende artiesten die graag hun muziek delen.

Tatiana Sandyck

Tatiana is een zelfstandig boekhoudster die op zoek was naar een professioneel logo. Diff Digital hielp haar op weg!

Grafana Analytics

Implementatie van een website-analysetool (in Python). Grafana als visualisatietool via een MySQL-connectie.

Productfiches YIN

Voor de website van Yin Products werden productfiches en flyers ontworpen in dezelfde stijl als de website.

Androgeniq

Voor een Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd in energieboostende thee, werd een logo ontworpen en op basis daarvan productafbeeldingen.

Zach Curtis

Zach Curtis schreef zijn eigen boek en met de tekst creëerde Diff een ontwerp voor zijn ebook.

Yin Gin

De nieuwe gin: Yin is binnenkort verkrijgbaar. Voor de productie zorgde Diff voor een strak etiket.

Hotel Royal

Hotel Royal is een hotel in Long Beach. Samen met Diff slaagden ze erin een heuse verfrissing van de website op poten te zetten.

Simpayd

Simpayd is een fictionele bank. Hierbij hoort natuurlijk een website, die vooral diende als promotiemateriaal. Het zorgde voor controverse in de Nederlandse bankwereld.

Citysports

Citysports is een Rotterdamse organisatie die sportactiviteiten organiseert in stad Rotterdam. Deze events zijn voor iedereen toegankelijk! Hiervoor maakte Diff een functionele website

Prowinst

Ernst-Jan Buijs schreef een e-book over tools voor online ondernemers. Dit boek had nood aan sterke grafische kant waar Diff voor zorgde.

Renovatiewerken Libert

Renovatiewerken Libert uit Erpe wou een strakke website die vooral hun kwaliteitsvol werk overbrengt. Samen met Libert realiseerden we hun website.

Rin Oryx

Rin Oryx is een jonge muzikante die bruist van energie. Ze houdt van jazz-muziek en speelt het ook zelf. Diff maakte voor haar een logo.

Social Media Counter

Voor zowel Krijn als Rik van Social Media Counters werden er businesscards ontworpen voor tijdens hun netwerkevents.

SolarBot

SolarBot is een conceptproject van ingenieurs-studenten aan de KULeuven. Zij bouwen een robot als 'proof of concept'. Hierbij maakten wij hun logo.

Burgemeestershof

Het oude logo van het Burgemeestershof had nood aan een 'revamp'. Samen met hun zaten wij samen om een concept te verwezenlijken.

BRND

BRND is een marketingagentschap dat werkt via influencers. Ze hadden dus nood aan een overtuigende website. Er werd ook gezorgd voor een online aanmeldingsproces.

Pagination

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Je kan simpelweg online een offerte aanvragen via het contactformulier.

gratis offerte aanvragen